Kerhot

 

 

Soinin 4H-yhdistyksen kerhot kaudella 2020-2021

 

Kokkikerho 2.-3.lk maanantaisin klo 16-17:30 koulun kotitalousluokassa.Kerhossa kokkaillaan ja leivotaan erilaisista raaka-aineista herkullisia ja terveellisiä ruokia ja leivonnaisia. Mukaan mahtuu max. 10 kerholaista. Ohjaajina Emmi ja Johanna.

 

Vikellyskerho 1.-6.lk maanantaisin klo 17-18:00 Järvelän puutarhalla ja koulun liikunsalin 3.lohkossa (vuoroviikoin tai ohjaajan ilmoittamassa paikassa). Ensimmäinen kerhokerta Järvelän puutarhalla (osoite Eerontie 1). Kerhossa opetellaan vikellyksen alkeita, sekä harjoitellaan erilaisia voimistelu- ja akrobatiajuttuja. Myös vaativampia temppuja kerholaisten taitojen mukaan.  Pääasiassa pukilla ja jumppamatoilla tehtäviä liikkeitä mutta kokeillaan myös hevosen selässä kerholaisten taitojen ja uskalluksen mukaan. Mukaan mahtuu max. 10 kerholaista. Ohjaajana Enni. 

 

Liikuntakerho 1.-3.lk tiistaisin klo 16-17:00 koulun liikuntasalin 3.lohkossa. Kerhossa liikutaan ja leikitään erilaisten liikuntalajien ja leikkien parissa niin sisällä kuin ulkonakin. Mukaan mahtuu max. 12 kerholaista. Ohjaajina Emmi ja Veera

 

"Dance Club" Tanssikerho 3.-5.lk keskiviikkoisin klo 16-17:00 koulun liikuntasalin 3.lohkossa. Kerhossa harjoitellaan erilaisia tansseja (esim. TikTok). Teemme myös omia tanssiesityksiä, joita voimme esittää tapahtumissa yms. Mukaan mahtuu max. 10 kerholaista. Ohjaajina Lumina ja Silja. 
 

Kädentaitajat-kerho 1.-6.lk. keskiviikkoisin klo 16:30-18:00 Soinin nuorisotiloilla (Liikekeskus, käynti takakautta). Kerhossa opitaan erilaisia käsityötekniikoita ja niiden vaiheita ideoinnista ja suunnittelusta toteutukseen. Kerhossa valmistetaan mm. keppihevonen ja /tai keppikrossari sekä paljon muuta esim. kierrätys- ja luonnonmateriaaleista. Kerhon toteutetaan yhteistyössä Kuninkaanjoen Marttojen kanssa. Mukaan mahtuu max. 10 kerholaista. Kerho alkaa muista kerhoista poiketen viikolla 39. Ohjaajana Saija sekä vaihtuva henkilö Kuninkaanjoen Martoilta.
 

Pakopeliklubi yli 13-vuotiaille keskiviikkoisin klo 18-19:00 Soinin nuorisotiloilla (Liikekeskus, käynti takakautta). Käydään pakopeleissä (yhdessä sovittuina viikonlopun päivinä), harjoitellaan tarinoiden ja erilaisten mysteeristen tehtävien laatimista ja rakennetaan niiden pohjalta oma pakopeli Soiniin muiden kokeiltavaksi. Mukaan mahtuu max. 8 klubilaista. Ohjaajana Saija.

 

Kokkikerho 4.-6.lk torstaisin klo 16-17:30 koulun kotitalousluokassa. Kerhossa kokkaillaan ja leivotaan erilaisista raaka-aineista herkullisia ja terveellisiä ruokia ja leivonnaisia. Mukaan mahtuu max. 10 kerholaista. Ohjaajina Kerttu ja Pihla.

 

Kerhot alkavat viikolla 38 (poikkeuksena Kädentaitajat viikolla 39).
Ilmoittautuminen 9.9.2020 mennessä puh. 0400-649873.

4H-jäsenyys 35€/vuosi/henkilö tai 70€/vuosi/koko perhe (liity jäseneksi osoitteessa liity.4h.fi)

 

Kerhot toteutetaan mm. Aluehallintoviraston (Länsi- ja Sisä-Suomen alueen) myöntämällä avustuksella ja yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.