Kerhot


Soinin 4H-yhdistyksen kerhot syksyllä 2023


Voimistelukerho 3.-5.lk maanantaisin klo 16-17 koulun liikuntasalissa. Kerhossa voimistellaan, harjoitellaan erilaisia liikkeitä ja erilaisia voimistelun osa-alueita esim. akrobatiaa ja telinevoimistelua. Kerho sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekkin. Mukaan vesipullo, jumppavaatteet ja iloista mieltä. Mukaan mahtuu max. 10 kerholaista. Ohjaajina Olivia ja Emilia. 

Monitoimikerho 1.-4.lk tiistaisin klo 16-17 koulun tekstiilityöluokassa/liikuntasalissa. Mukaan mahtuu max. 10 kerholaista. Ohjaajina Lilja ja Sara.

Liikuntakerho 1.-3.lk keskiviikkoisin klo 16-17 koulun liikuntasalissa. Kerhossa liikutaan ja leikitään erilaisten liikuntalajien ja leikkien parissa niin sisällä kuin ulkonakin. Mukaan mahtuu max. 15 kerholaista. Ohjaajina Justiina ja Ella.

Safkasankarit kokkikerho 4.-6.lk keskiviikkoisin klo 16-17:30 koulun kotitalousluokassa. Kerhossa kokkaillaan ja leivotaan erilaisista raaka-aineista herkullisia ja terveellisiä ruokia ja leivonnaisia. Mukaan mahtuu max. 10 kerholaista. Peppi ja Fanni.

Kokkikerho 1.-3.lk torstaisin klo 16-17:30 koulun kotitalousluokassa. Kerhossa kokkaillaan ja leivotaan erilaisista raaka-aineista herkullisia ja terveellisiä ruokia ja leivonnaisia. Mukaan mahtuu max. 10 kerholaista. Ohjaajina Senni ja Miia 

Liikuntakerho 4.-6.lk torstaisin klo 16-17 koulun liikuntasalissa.  Kerhossa liikutaan ja leikitään  erilaisten liikuntalajien ja leikkien parissa niin sisällä kuin ulkonakin. Mukaan mahtuu max. 12 kerholaista. Ohjaajina Fanni ja Ella


Voimistelukerho 3-5 lk ja Liikuntakerho 1-3 lk alakavat viikolla 38
muut kerhot alkavat viikolla  39
Ilmoittautuminen puh. 0400 649873  (whatsapp tai tekstiviesti)  
Huomaatkan, että kerhoihin mahtuu rajallinen määrä kerholaisia.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä:

  • kerholaisen nimi, syntymävuosi ja osoite
  • kerho johon ilmoittautuu ja mahdolliset allergiat
  • huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköposti 
  • saako huoltajan puhelinnumeron liittää kerhon whatsapp-ryhmään.
  • onko kerholainen jo Soinin 4H-yhdistyksen jäsen tai
    aikooko liittyä jäseneksi osoitteessa: https://soini.4h.fi  tai  
    haluatko, että kerholainen liitetään jäseneksi.

Lisätietoja 0400 649873 tai soini(at)4h.fi


4H-jäsenyys 40€/vuosi/henkilö tai 85€/vuosi/koko perhe. liity.4h.fi


Kerhot toteutetaan mm. Aluehallintoviraston (Länsi- ja Sisä-Suomen alueen) myöntämällä avustuksella  ja yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.