Kierrätyspuoti Neliapila

 

 

Kierrätyspuoti Neliapila 


Aukioloajat:

Maanantaisin 10-14

Torstaisin 13-17

Lauantaisin 10-14

Puoti sijaitsee Soinin keskustassa, liikenneympyrän välittömässä tuntumassa. Liikenneympyrästä liittymästä Alajärven suuntaan, ensimmäinen risteys vasemmalle.

Kierrätyspuodissa otamme vastaan lahjoituksena puhtaita, ehjiä ja muutoinkin hyväkuntoisia vaatteita, kodin käyttöesineitä kuten astioita ja keittiövälineitä sekä työkaluja, koriste- ja sisustusesineitä ja kodin tekstiilejä. Myös lelut, erilaiset lastenhoidon tarvikkeet ja urheiluvälineet otetaan vastaan. Huonekaluja otetaan vastaan, mutta rajoitetulla määrällä. Emme ota vastaan elektroniikkaa tai muita sähkölaitteita, VHS-kasetteja tai huonokuntoista tavaraa.

Olemme lisäksi suunnitelleet ”Puvustamon” perustamista 4H:lle, jonka tarkoituksena on tukea lasten ja nuorten omaehtoista toimintaa lainaamalla puvustamon vaatteita mm. elokuvien ja videoiden tekoon tai valokuvien ottoon. Lisäksi ajatuksena on vuokrata vaatteita mm. kesäteattereiden, polttariporukoiden ym. käyttöön. Tätä varten otamme Kierrätyspuodissa vastaan siis myös eri aikakauden ja jopa hieman hassujakin vaatteita ja asusteita. Lahjoitetuista vaatteista ”helmimmät” pääsevät tulevan puvustamon säilytykseen ja sitä kautta lainalle. Tilaa puvustamolle vielä etsitään, mutta se järjestyy todennäköisesti niin että vaatteet ovat helposti saatavilla keskustan alueelta. Tästä tiedotetaan tarkemmin erikseen.

Kierrätyspuodin tiloissa toimii myös Vipu-pajan myymälä. Lisäksi yhteistyöstä tehdään koulun kanssa niin että 7lk oppilaat tekevät maanantaisin TET-päivän asiakaspalvelu- ja myymälätyössä 4H:n ohjaamana.